Eu si sotul meu nu puteam face copii si ne-am dus pentru tratament la medic. Dupa cateva analize simple, ne-a spus ceva care ne-a facut sa ne fie scarba.

0 332

Un medic dintr-o clinica de fertilitate din Mississippi a avut si el parte de un soc atunci cand a descoperit ce era in neregula cu un cuplu care venise la el pentru ca nu puteau avea copii, el a fost nevoit sa le dea o veste foarte proasta.

Cei doi venisera la clinica fiindca doreau sa conceapa un copil si voiau mai multe informatii despre procesul de fertilizare in vitro.
Medicul le-a facut analize detaliate de sange, printre care si cateva teste ADN de rutina, dar nu se astepta sa descopere asa ceva.

Rezultatele aratau ca cei doi, carora nu le-au fost facute publice identitatile, erau gemeni biologici. La inceput doctorul credea ca exista doar o legatura de rudenie, probabil veri de gradul I.

Iata ce a declarat chiar el: ,,Insa cand am privit mostrele de ADN mai de aproape, am observat ca erau mult prea multe asemanari. Astfel mi-am dat seama ca cei doi sunt gemeni”.
Asa se face ca, la urmatoarea intalnire, a trebuit sa le dea vestea dureroasa.

Medicul a povestit: ,,Sotul a spus ca multe persoane au remarcat ca el si sotia au aceeasi zi de nastere, ca arata la fel, insa totul a fost pus pe seama unei coincidente”.

Iata care este explicatia pentru aceasta crunta coincidenta care le-a distrus vietile: parintii lor biologici murisera intr-un accident, atunci cand ei erau mici, dar niciun membru al familiei nu a dorit sa ii adopte, de aceea au intrat in grija statului, fiind in cele din urma adoptati de familii separate.

Din cauza unei erori de completare, nicio familie nu a stiut ca adopta un micut care mai are si un frate geaman.

Cei doi se intalnisera inca din facultate si au descoperit ca au multe lucruri in comun, ceea ce i-a apropiat rapid foarte mult. Acum ei urmeaza sa ia o decizie cu privire la relatie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata