Ce au găsit legiştii în stomacul Cristinei Ţopescu

0 234

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare noaptea trecută, după ce o vecină a alertat autorităţile. O anchetă a fost deschisă la locuinţa jurnalistei pentru a se afla în ce circumstanţe a decedat regretata prezentatoare TV.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost dus la Medicină Legală, iar acolo legiştii au găsit în stomacul jurnalistei medicamente. Totodată, s-au prelevat  probe, urmând să se facă expertize toxicologice amănunțite pentru a se vedea ce medicamente a ingerat Critina Țopescu înainte de a se stinge din viață.

În prezent, trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste se află în continuare la Medicină Legală. Până acum niciun membru al familiei nu s-a prezentat pentru a face demersurile necesare.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Când a murit de fapt Cristina Ţopescu

Decesul Cristinei Țopescu s-a produs în urmă câteva zile, conform autorităților.

“A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata