Cine este mama Cristinei Țopescu! Femeia și-a pierdut cele mai dragi persoane din viața ei în decurs de doi ani

0 1,887

Cristina Țopescu îi semăna leit mamei sale, Rodica. În anul 2018, ea a făcut publică o imagine cu cea care i-a dat viață, scriind un mesaj în dreptul ei.

În urmă cu doi ani, jurnalista Cristina Țopescu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu mama ei, Rodica Țopescu. Imaginea a fost postată în data de 25 decembrie 2018, scriind în dreptul ei: ”La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine♥”.

Anul trecut, Cristina Țopescu a postat și o poză cu tatăl ei, primită de la un prieten.

”Prietenul Ticu Alexe, mi-a trimis poza asta acum juma’ de ora. Nu stiu cand am facut-o, unde…e de acum câțiva ani, nu mulți, cred…nu conteaza, e o poză cu tatăl meu drag, pe care n-o aveam. O prețuiesc mult, asta mi-a mai rămas❤”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook în data de 28 noiembrie 2019.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit – cum a fost găsită

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut. Anchetatorii au mai găsit în vila jurnalistei doi câini morți și alți patru în viață, în casă. Curtea casei era goală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata