Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri. Ce a decis familia jurnalistei

0 847

S-a aflat când va fi incinerată jurnalista Cristina Țopescu. Ea a fost găsită moartă în locuința sa din Otopeni ieri seară.

Vestea că jurnalista Cristina Țopescu a murit a îndurerat foarte multe persoane. Jurnalista va fi incinerată în cursul zilei de miercuri, 15 ianuarie, potrivit dorinței familiei Cristinei Țopescu.

Raportul preliminar al medicilor legiști arată că jurnalista a murit în Ajunul Anului Nou, deci cu mai bine de două săptămâni în urmă. Autopsia medico-legală în cazul morții Cristinei Țopescu a fost finalizată.

Potrivit Antena 3, cauza morții Cristinei nu a fost stabilită, deoarece trupul femeii era într-o stare avansată de putrefacție.

O slujbă va fi oficializată la Crematoriul Uman în data de 15 ianuarie 2019.

Ce au găsit legiştii în stomacul Cristinei Ţopescu

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost dus la Medicină Legală, iar acolo legiştii au găsit în stomacul jurnalistei medicamente. Totodată, s-au prelevat probe, urmând să se facă expertize toxicologice amănunțite pentru a se vedea ce medicamente a ingerat Critina Țopescu înainte de a se stinge din viață.

În prezent, trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste se află în continuare la Medicină Legală. Până acum niciun membru al familiei nu s-a prezentat pentru a face demersurile necesare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata