Informații-bombă! Cristina Țopescu era consilier al Ministerului Sănătății! Nimeni nu i-a observat însă lipsa de la serviciu

0 649

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, și un apropiat al jurnalistei. 

Vlad Voiculescu a vorbit despre absența Cristinei Țopescu de la serviciu. Aceasta era consilier al ministrului Sănătății.

A avut o perioadă dificilă în ultimii ani, odată cu moartea tatălui său. Știu că și-a căutat job în TV, însă televiziunile nu au fost foarte ofertante cu ea, dar azi i se ridică osanale. Părea că se pune picioare, era consilier al ministrului și făcea emisiuni pe Canal 33. Avea planuri și povestea despre câte voia să facă. Voia să facă mult și în minister pentru sănătatea oamenilor”, a declarat fostul ministru pentru libertatea.ro.

Cristina Țopescu era consilierul personal al secretarului de stat Horațiu Moldovan începând cu data de 27 noiembrie 2019, a precizat purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

Secretarul de stat Horațiu Moldovan a declarat că nu a văzut-o pe Cristina Țopescu dinainte de anul nou. ”Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu, nu am mai văzut-o înainte de anul nou”, a declarat chirurgul Horațiu Moldovan, potrivit observator.tv.

Se ia în calcul și ipoteza sinuciderii

CIAO.RO a intrat în posesia ultimului mesaj pe care Cristina Țopescu l-a trimis unui amic pe Whatsapp înainte să moară. Cuvintele sunt tulburătoare și nimeni nu s-ar fi gândit că celebra jurnalistă ar face acest lucru. I-a spus prietenului ei că urma să ia somnifere puternice. Jurnalista îi mărturisea că nu mai poate, ”nu mai poate să ducă suferința asta”. Aceste cuvinte ar însemna pentru o parte ca o declarație de suicid, dar care să fie, oare, adevărul?

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 22.01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic:

”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata