Monica Pop, dărâmată de moartea Cristinei Țopescu: ”Mama Cristinei trăiește, trăiește mama ei! Nu pot să cred așa ceva”

0 870

Celebrul doctor Monica Pop a făcut mărturisiri în direct, pentru Antena 3, despre moartea șocantă a jurnalistei Cristina Țopescu.

Durere și lacrimi – de acest lucru au parte acum apropiații Cristinei Țopescu și românii care au iubit-o pe jurnalistă.

Doctorul Monica Pop a făcut o mărturisire sfâșietoare la televizor, în direct, după ce a aflat că jurnalista Cristina Țopescu a murit: „Nu am cuvinte, nu pot să vorbesc, nu pot să cred așa ceva. E prima dată cnd Cristina nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Mama CRistinei trăiește, trăiește mama ei! Nu pot să cred așa ceva. Dragostea ei pentru animale…a lăsat acum toate animalele. Avea mereu grijă de ele. Un om deosebit, nu am cuvinte. Ieșeam din când în când împreună, este sfâșietor. Anul trecut am fost împreună la un concert de Crăciun și am vrut să o invit și anul acesta. Nu mi-a răspuns la telefon…”.

Cristina Țopescu a murit înainte de Revelion

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata