”Nici nu am recunoscut-o!” – Cum arăta Cristina Țopescu în noaptea în care a fost descoperită moartă în locuința din Otopeni

0 2,145

Celebra jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare noaptea trecută în locuința sa din Otopeni. Cum arăta în momentul în care medicii au venit de urgență.

Un singur apel a creat panică generală la locuința Cristinei Țopescu. Jurnalista a fost găsită fără suflare în casa din Otopeni. Medicii abia au mai recunoscut-o pe jurnalistă în momentul în care au găsit-o.

Duminică seara a fost constatat decesul jurnalistei Cristina Țopescu, în vârstă de 59 de ani. O vecină a sunat imediat la 112. Medicii abia au recunoscut-o pe femeie când au ajuns la locuința ei.

Corpul femeii neînsuflețit arăta că nu existau urme de violență, dar decesul ar fi survenit de mai multă vreme. Ambulanța a fost alertată de poliție la ora 21:39. Anchetatorii susțin că femeia a murit în urmă cu câteva zile.

Este posibil ca jurnalista să fie moartă de trei săptămâni, spun anchetatorii. O vecină care ar fi intrat în curtea locuinței jurnalistei s-ar fi uitat pe geam și ar fi zărit pe cineva stând în pat. Femeia a bănuit că e Cristina Țopescu. Femeia susținuse că ar fi dormit cu brațul sub cap în poziție laterală.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit – cum a fost găsită

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata