Ce se intampla in organismul nostru atunci cand bem apa calda pe stomacul gol – punctul 3 te va surprinde

0 843

Mai toata lumea consuma cafea dimineata, imediat dupa ce se trezeste. Stiai ca apa calda de dimineata poate sa fie de asemenea benefica?

Ei bine, ai putea sa stii faptul ca daca consumi apa calda dimineata pe stomacul gol ar putea sa te ajute. Aceasta este eficienta in imbunatatirea digestiei, ameliorarea crampelor, imbunatatirea circulatiei, eliminarea toxinelor din corp si altele.

6 motive pentru care ar trebui sa consumi apa calda pe stomacul gol:

  1. Ajuta la scaderea in greutate – un singur pahar de apa calda te va ajuta in acest scop.
  2. Intareste metabolismul – in cazul in care te doare stomacul, un pahar de apa dimineata te va scapa de aceasta problema.
  3. Incetineste problemele imbatranirii – nimeni nu doreste sa experimenteze imbatranirea prematura. Pentru asta poti incerca sa consumi apa calda pe stomacul gol, pentru a elimina toxinele din organism.
  4. Imbunatateste circulatia: un singur pahar cu apa calda stimuleaza eliminarea toxinelor periculoase, astfel ca se imbunatateste circulatia.
  5. Ajuta la detoxificarea organelor: apa calda are capacitatea de a descompune alimentele din stomac, imbunatatind digestia.
  6. Amelioreaza durerea crampelor musculare, deoarece relaxeaza muschii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Citeste si : Frumusetile ascunse ale Romaniei: Cascada Bucias – FOTO

Frumusetile ascunse ale Romaniei. Bucias este o cascadă din ţară mai puţin cunoscută de către turişti. Cascada Bucias se găseşte în Rezervaţia Naturală Bucias din judeţul Bacău. Căderea de apă se afla mai sus de Mănăstirea Caşin, mănăstire ctitorită la jumătatea secolului XVII. Lăcaşul de cult îl găsim la aproximativ 25 kilometri de Oneşti.

Cascada are o înălţime de aproximativ 15 metri şi este cea mai mare cădere naturală de apă din judeţul Bacău.

Cascada este formată de Raul Bucias înainte de a se vărsa în Raul Caşin şi de a forma Cheile Casinului.

Acelaşi rău, în amonte, crează o altă cascadă, mai puţin cunoscută, denumită Cascada Fată Moartă.

Turiştii care ajung în zonă trebuie să ştie că localnicii îi spun Cascadei Bucias şi cascada Zimnicioara.

Frumusetile ascunse ale Romaniei. Cum ajungi aici

La Cascada Bucias se ajunge din satul Scutaru, aflat pe DJ 115, la circa cinci kilometri de Mănăstirea Caşin.

Din satul Scutaru se urcă pe drumul forestier circa o oră până la Cabana Bucias. De aici şi până la cascada Bucias mai avem de parcurs încă jumătate de oră. În apropiere cascadei afla o păstrăvărie numită Înţărcătoarea. Crescătoria de opastravi o întâlnim la vărsarea pârâului Zboinea în Caşin. Tot în această zonă întâlnim şi un aşezământ monahal, Schitul Bucias – schit de călugări având hramul Sfântului Gheorghe.

Pe versanţii Măgurii Casinului vizitatorii pot admira capra neagră, specie protejată şi una dintre cele mai valoroase din fauna ţării noastre.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata